Slappna av i kropp och själ

Avslappning & Meditation

En digital CD med 4 spår

Avslappning är kroppens motsats till stress. Den gör kroppen och sinnet lugnare, motverkar spänningar och främjar återhämtning. Meditation hjälper till skapa ett bättre välmående för både kropp & själ. Då både den fysiska & psykiska kroppen får en chans till återhämtning.

Både avslappning och meditation ger många positiva förbättringar:

 • * Man fattar t.ex. lättare rätt beslut i livet
 • * Självkänslan stärks
 • * Mindre irritationer
 • * Ger ett större inre lugn
 • * Kroppen slappnar av
 • * Smärta minskar
 • * Oro och ångest reduceras med meditation
 • * Stillhet ökar koncentrationsförmågan
 • * Stärker immunförsvaret
 • * Sänker blodtrycket
 • * Du lär känna dig själv 
 • * Får ny energi och glädje
Den här digitala CD:n innehåller 4 spår med både avslappningsövningar och meditation som du enkelt kan använda vart du än befinner dig. Övningarna är relativt korta, mellan 7 och 20 minuter, och passar både för dig som som är nybörjare och för dig som redan är bekant med avslappning och meditation. Det går lätt att ladda ner ljudfilerna så du kan ha med dem i mobilen.

Innehåll

Malin Johansson

Malin hjälper dig och din personal hitta balans och välbefinnande i livet - Så att ni kan nyttja er fulla potential.
Malins specialitet är stress, återhämtning från utmattningssyndrom, personlig utveckling och HSP/högkänslighet.

Lyssna - Lära - Leva
"Min målsättning är att inspirera och hjälpa människor till att lyssna på sig själva, lära känna sig själva och leva livet efter sina egna förutsättningar. Då kan vi kan hantera oss själv och det vi möter. Jag tror att det skapar inre frid som ger yttre fred, kreativitet, välmående, glädje och utveckling.
Balans & välbefinnande för kropp och själ. Det är möjligt att förändra och att förändras." säger Malin.

Kompetens & Erfarenhet

Malin har erfarenheter från pr/mediabranschen i Österrike, Tyskland och Sverige som hon tagit med mig i sitt arbete som coach/ terapeut/ healer/konsult/ Qi Gong och meditationsinstruktör/ föreläsare och kursledare.

Hon har egen erfarenhet av utmattningssyndrom och vet vad det vill säga att springa rakt in i väggen, ta sig igenom utbrändhet och komma ut på andra sidan. "Det är en resa i personlig utveckling som var tuff men som gjort mig både klokare och starkare." säger Malin. Sedan 2012 har hon arbetat med rehabilitering och arbetsförberedande insatser samt med jobbcoachning som underkonsult till Arbetsförmedlingen vilket gör att hon både haft kontakt med arbetsgivare och drabbade. Detta har gett en god insikt i båda sidors problematik.

Malin har även erfarenhet av att hjälpa klienter med utmattningssyndrom som kommit till Glada Sköldpaddan privat.

Malin är ICF cert. Coach. Hon är även utbildad stress-coach, självkänsla-coach och Mindfulness meditations-coach samt samtalsterapeut.

Hon är diplomerad Qi Gong-instruktör vid Biyunakademin. En utbildning som är godkänd av Education Department of the Chinese Academic Society of Medical Qi Gong. Sedan 2005 undervisar hon medicinsk Qi Gong för både barn, ungdomar och vuxna.

Malin är även FaR-ledare (Fysisk aktivitet på Recept, ett initiativ av Landstinget) och utbildad i Reiki och Life Alignment healing.

Malin har en österrikisk magisterexamen i pedagogik kombinerad med media och kommunikations-vetenskap och har tidigare framför allt arbetat inom mediabranschen i Österrike, Tyskland och Sverige. 2009 startade Malin Glada Sköldpaddan.


Du har en mycket behaglig röst."

"Din röst är terapi i sig. Din röst bäddade ner min själ i mjukaste av bomull och allt bara   rann av mig."

"Jätte bra att testa olika övningar och tekniker. De är lätta att göra hemma."
"Lugnt och harmoniskt."

"Bra att få enkla övningar som kan funka hemma. Bra att få avslappningsövningar först     innan meditationen."

Course Pricing

 • Slappna av i kropp och själ
 • 135 SEK

  Digital CD med avslappning och meditationer

  Köp nu