Tjänster

Det är meningen att du ska må bra och skina!

Här börjar resan mot att känna dig välmående, nöjd, glad och att ha energi. Mot att vara frisk och smärtfri. Känna att livet och kroppen fungerar.

Du kanske vill växa och utvecklas, landa i dig själv eller komma vidare. Kanske känner att du behöver stöd när livet skaver och är i obalans eller behöver hjälp att läka gamla trauman och få flow i livet.
När jag möter dig sätter jag dig i centrum. Hela du är välkommen!

Här kan du läsa om de verktyg jag använder.   Välkommen att boka tid, klicka här så kommer du direkt till bokningskalendern!

Healing & healingterapi

Life Alignment, som kombinerar energiarbete och samtal = healingterapi, och Reiki har hjälp tusentals människor över hela världen att stärka kroppens självläkande förmåga, hitta balans och utvecklas. Bearbeta gamla känslomässiga, mentala och fysiska blockeringar och skapa ett liv fyllt av kraft, kärlek, förlåtelse, hälsa och överflöd.

Meditation & Qi Gong

Välkommen in i meditationens och qi gongens magiska värld där balans, stillhet, energi och läkning är närvarande.
För dig som vill landa i dig själv och stärka din inre kraft. Träna dig frisk, glad och full av energi! Varva ner, få ny energi och ta en stunds paus i vardagen för att hitta din inre balans och dig själv.

Naturens kraft

Vi tar naturens kraft till hjälp och laddar oss med hälsa, glädje och energi.

Naturen bär på en läkande och balanserande förmåga som många av oss tappat kontakten med. Här får du återknyta kontakten!

Ett unikt koncept!

Coaching & samtalsterapi

Upptäck din inre styrka och hitta lugn, glädje och motivation. Få nya perspektiv och lösningar på utmaningar och livskriser.
När jag möter dig så lyssnar jag så att du hör vad du tänker, jag ser dig och jag sätter dig i centrum. Hela du är välkommen!

Högkänslighet

Här hittar du information om HSP.
Tar du in andras känslostämningar och energier? Blir du tokigt på lappen i tröjan eller lätt uttröttad av mycket intryck? Är dina sinnen närvarande i allt du gör och blir du lätt hänförd av sådant som berör dig? Din starka intuition gör att du lätt kan förnimma och förutse vad som kan gå fel.  Ibland känns det som: Hjälp! Jag känner mig hypersensitiv, orolig och hudlös. Jag orkar inte hänga med på allt.

Stresshantering

Hjälp för dig som är stressad och dig som är chef/ledare med stress-sjuk personal.

Känner du att du inte presterar tillräckligt och oroar dig för saker som du inte kan kontrollera?
Har du börjat sova oroligt, uppleva humörsvängningar som att lättare bli arg och ledsen? Har du tappat ditt goda humör ? Kanske har du också fått huvudvärk och spänningar i axlar och rygg oftare än vanligt?