Naturens kraft

Kontakt med naturen

Vi tar naturens kraft till hjälp och laddar oss med hälsa, glädje och energi. Naturen bär på en läkande och balanserande förmåga som många av oss tappat kontakten med. Här får du återknyta kontakten!

Öka ditt välbefinnande både själsligt, känslomässigt, mentalt och fysiskt. Du är värd att må bra!


Nästa tillfälle: Naturens kraft - sommar  
Info och anmälan kommer snart. 

Jag har länge känt att jag vill arbeta mer ute och kunna förmedla naturens helande och stärkande kraft. Varje årstid har sin egen speciella karaktär och energi som vi kan ta hjälp av. Naturen er oss gåvor vi glömt bort hur vi kan ta emot och förvalta. Nu är det dags att återknyta till dessa gåvor och ta emot!

Varje årstid kommer vi att mötas ute i naturen. Genom att "bara" vara där och kombinera denna närvaro med meditation, qi gong, healing och andra övningar som t.ex. att göra en egen talisman eller liknande får du återknyta kontakten med naturens kraft.
Du kommer märka att det är både mycket avstressande, läkande och utvecklande. Naturen hjälper oss ladda upp med glädje, hälsa och styrka.

Naturens kraft – Vår

En mysig halvdag i naturens kraft där du får jorda dig och skapa balans med träelementet som dominerar både året och våren.

Vår, födelse, tillväxt och utveckling är honnörsorden för träelementet. Det påverkar levermeridianen och gallblåsemeridianen.
Trä ger sin energi uppåt och utåt, och det skapar tillväxt, tankar blir till handling. För mycket trä skapar överbelastning och otålighet.
Tecken på obalans kan vara att man är arg, spänd, sträng och dämpad. För lite trä skapar brist på förtröstan. Träelementets färg är grön.

Vi kommer att ta del av trä-energin och balansera den genom olika övningar som gångmeditation och qi gong (Biyunmetoden)
utomhus, vilket stärker den inre kraften så väl som kroppen, hjälper oss att stressa av och stå stadigt under den intensiva våren.
Vi tar kontakt med träden och så avslutar vi med en djupgående grupphealing (Life Alignment).

Vi tar naturens kraft till hjälp och laddar oss med glädje, hälsa, balans och vitalitet.
OBS! Vi kommer att vara utomhus hela tiden, så klä dig väl. Vid regn anpassar vi och är inomhus.

Detta är den andra träffen i en serie där vi tar del av naturens kraft.

Upplägg:
Samling i trädgården.
Gångmeditation under tystnad som leder oss ut i naturen. Vi går ca. 2 km (Det finns möjlighet att åka bil halva sträckan vid behov).
Kontakt med träden och jordning.  
Återsamling och tystnaden bryts. Vi delar vår upplevelse.
Malin berättar om våren och träelementet utifrån kinesisk qi gong tradition och ger hälsotips
Qi Gong träning för balans och hälsa
Fika
Life Alignment grupphealing-meditation

När: INSTÄLLT
Kostnad: 695 kr inkl. fika, smörgås och kaffe/te (hänsyn kan inte tas till allergier eller olika typer av kost) Betalas via Swish eller bankgiro 484-4437
Plats: Glada Sköldpaddan, Hammarglo 108, Mönsterås
Anmälans stänger 3 april